LifeStyle

Senior2fit kan u helpen om uw lifestyle te veranderen.

Een gezonde lifestyle is binnen handbereik! Ik heb een methodiek ontwikkeld mede vanuit mijn eigen ervaring. Deze brengt een blijvend resultaat. Kernwoorden hierbij zijn onder andere gezonde voeding, bewegen en/of sporten en hands on begeleiding.

Deze veranderingen in lifestyle kunnen individueel of in groepsverband plaats vinden.

Het uiteindelijke doel is om de lifestyle zo aan te passen dat er een goed evenwicht ontstaat tussen bewegen, voeding en de dagelijkse bezigheden. Hierbij staat leren omgaan met moeilijke momenten en genieten van behaalde doelen centraal.

Er wordt altijd een plan van aanpak gemaakt. Hierbij worden doelen gesteld. Dus concreet betekend dit dat er vastgesteld wordt wat u wilt bereiken. Van daaruit wordt de inzet bepaald, wat er nodig is om het doel te bereiken.

De uitvoering van het plan van aanpak verschilt niet tussen het individuele traject en het traject voor groepen. Het grote voordeel van verandering in lifestyle in groepsverband is de steun die ondervonden wordt binnen de groep. Het gezamenlijke component zorgt dat afvallen en veranderen naar een gezonde lifestyle makkelijker gaat. Daarnaast motiveert de groep enorm om de gestelde doelen te behalen.

Heeft u belangstelling voor verandering van lifestyle individueel of in groepsverband?

neem contact op

 

 


Bas Tellinga
Gorredijk
T. 0513-461444
M. 06-82654127
E. info@senior2fit.nl